loader image

Gratis verzending boven de €75

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Vragen? Neem contact op

Cranberry in aspic

AuteurCranberry WinkelCategorieMoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
 2 gelatine
 200 ml cranberry sap
 200 ml appelsap
 2 theelepel citroensap
 1 ui
 100 g cranberries
 100 g wortels
 100 g selderij
1

Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.

2

De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.

3

De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.

Ingrediënten

 2 gelatine
 200 ml cranberry sap
 200 ml appelsap
 2 theelepel citroensap
 1 ui
 100 g cranberries
 100 g wortels
 100 g selderij

Aanwijzingen

1

Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.

2

De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.

3

De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.

Notes

Cranberry in aspic