loader image

Gratis verzending boven de ā‚¬75

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Vragen? Neem contact op

Cranberry cake

AuteurCranberry WinkelCategorieMoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd1 uur 15 minutenTotale tijd1 uur 20 minuten

Heb je dit wel een gemaakt? Cranberry cake.

 200 g boter op kamertemperatuur
 4 eieren
 200 g suiker
 200 g bloem
 80 g lekkerbesjes
 2 vanillesuiker
1

Klop met een mixer de boter, suiker en de vanillesuiker tot een romige massa. Roer dan de eieren er een voor een door.
Als laatste de Lekkerbesjes door het beslag mengen; om te voorkomen dat deze naar de bodem zakken is het handig om ze vooraf even door de bloem te rollen. Spatel de gezeefde bloem door het beslag en schep het deeg in de beboterde vorm.

2

Bak de cake af op 160 graden in circa 60 minuten. Laat de cake vervolgens 10 minuten. Afkoelen en haal hem uit het blik.

3

Garneer tip: een beetje cranberry compote op een plakje cake met daarbovenop een toefje slagroom maakt van elke visite een feestje. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

 200 g boter op kamertemperatuur
 4 eieren
 200 g suiker
 200 g bloem
 80 g lekkerbesjes
 2 vanillesuiker

Aanwijzingen

1

Klop met een mixer de boter, suiker en de vanillesuiker tot een romige massa. Roer dan de eieren er een voor een door.
Als laatste de Lekkerbesjes door het beslag mengen; om te voorkomen dat deze naar de bodem zakken is het handig om ze vooraf even door de bloem te rollen. Spatel de gezeefde bloem door het beslag en schep het deeg in de beboterde vorm.

2

Bak de cake af op 160 graden in circa 60 minuten. Laat de cake vervolgens 10 minuten. Afkoelen en haal hem uit het blik.

3

Garneer tip: een beetje cranberry compote op een plakje cake met daarbovenop een toefje slagroom maakt van elke visite een feestje. Eet smakelijk!

Notes

Cranberry cake