Cranberry Producten WebshopCranberry Aanbiedingen en ActiesVraag & AntwoordCranberry receptenContact Wuxalia Cranberry winkel
Terug naar alle recepten

Gevulde Cranberrysalade met Cranberrydressing

Gevulde Cranberrysalade met Cranberrydressing

4 eetl. cranberrycompote
2 eetl. cranberryazijn
2 eetl. cranberry Dressingolie
1 krop friseesla
200 gr. gerookte kip
1 avocado
1 bosje bieslook
25 gr. walnoten
4 stukjes toast
Peper/Zout
eventueel parmezaanse kaas

Roer een sausje van de Cranberrycompote, azijn, olie, peper en zout.. Maak de sla schoon, snij de gerookte kip in dunne plakjes. Schil de avocado en snij hem doormidden, verwijder de pit en snij de vrucht in dunne plakjes. Snij de bieslook in stukjes van ± 5 cm. Meng de sla en de andere ingrediënten voorzichtig en schep de dressing erover. Serveer het geheel met wat toast en eventueel wat versgeraspte parmezaanse kaas.

In onze cranberry webwinkel bieden wij u een zeer ruim assortiment Cranberryproducten.
Kijk eens rond in onze webshop en ontdek de veelzijdige wereld van cranberrys: cranberrysap, cranberrysiroop, cranberrywijn cranberryjam en nog veel meer.

Over Cranberries
De Cranberry (Vaccinium Macro Carpon) ook wel Cranberry genoemd, bevat anti-oxidanten, vitamine C en heeft een goede werking en is ook nog eens erg lekker. Cranberries bevatten benzoëzuur en hebben daardoor een zeer lange houdbaarheid.

Recepten met cranberries
Ook voor een verrassend cranberry recept bent u bij ons aan het goede adres.

Over Cranberrysap
Cranberrysap van Terschelling is een 100% natuurproduct zonder toevoegingen en kan altijd ingenomen worden. In veel medische lectuur wordt de cranberry aangeprezen als ondersteuning van de blaasfunctie.

Nu direct online Cranberrysap bestellen in onze webshop.

Website
Neem ook eens een kijkje op onze website: www.terschellingercranberry.nl