Cranberry Producten WebshopCranberry Aanbiedingen en ActiesVraag & AntwoordCranberry receptenContact Wuxalia Cranberry winkel
Terug naar alle recepten

Sweet & Sour Cranberry soep

Sweet & Sour Cranberry soep

335 gr cranberry’s
1 ľ L water
1 ui, fijn gesneden
1 grote wortel, fijn gesneden
5 blokjes rundvlees bouillon
125 gr bruine suiker
375 gr rode kool
Zout en peper

In een grote pan Ľ L water en de cranberry’s doen, breng deze samen aan de kook. Wanneer het mengsel kookt, deksel er op doen en zachtjes laten doorkoken tot een medium cranberry papje.
Stamp het fijn met een stamper en voeg de rest van het water met de bouillonblokjes, ui, wortel en suiker toe. Breng het geheel zachtjes aan de kook en laat dit ongeveer 20 min. doorkoken.
Voeg vervolgens de rode kool toe en laat dit nog 15 min. koken. Voeg als laatste nog zout en peper toe naar smaak en eet smakelijk!

In onze cranberry webwinkel bieden wij u een zeer ruim assortiment Cranberryproducten.
Kijk eens rond in onze webshop en ontdek de veelzijdige wereld van cranberrys: cranberrysap, cranberrysiroop, cranberrywijn cranberryjam en nog veel meer.

Over Cranberries
De Cranberry (Vaccinium Macro Carpon) ook wel Cranberry genoemd, bevat anti-oxidanten, vitamine C en heeft een goede werking en is ook nog eens erg lekker. Cranberries bevatten benzoëzuur en hebben daardoor een zeer lange houdbaarheid.

Recepten met cranberries
Ook voor een verrassend cranberry recept bent u bij ons aan het goede adres.

Over Cranberrysap
Cranberrysap van Terschelling is een 100% natuurproduct zonder toevoegingen en kan altijd ingenomen worden. In veel medische lectuur wordt de cranberry aangeprezen als ondersteuning van de blaasfunctie.

Nu direct online Cranberrysap bestellen in onze webshop.

Website
Neem ook eens een kijkje op onze website: www.terschellingercranberry.nl